• Ponořte se do luxusu

    Vířivek Hydropool

Unikátní vlastnosti

Čas se uvolnit

Komfort od Hydropoolu

Překonáme vaše očekávání špičkovým ergonomickým designem - všechna sedátka i lehátka jsou navržena pro úplnou podporu těla a pohodlí. Společnost Hydropool je jedním z největších výrobců vířivek na světě. Uplatňujeme nejmodernější technologie ruku v ruce s maximálním důrazem na ochranu životního prostředí.

Výjimečnost Hydropool

Samočistící technologie

Vířivky Hydropool se vyznačují nejsnadnější údržbou na světě. Samočistící systém vyčistí 100 % objemu každých 15 minut. Technologie využívána pro udržení tepla byla inspirována postupy NASA.

Zónová terapie

Hydroterapie je jednou z nejstarších a nejbezpečnějších metod léčby mnoha běžných onemocnění. Cvičení ve vodě nezatěžuje vaše klouby zatímco teplá, pulzující voda pomáhá odstranit zánět a zmírňuje bolest.

Fitness

Hydropool Aquatic Cross Training programy jsou skvělým způsobem jak přenést tradiční posilovnu do vaší zahrady - navíc s benefity, které přináší cvičení ve vodě.

Relaxace

Když se uvolníte, můžete si život lépe vychutnat. Bude pro vás snazší hovořit, sdílet důvěrnosti, usmívat se a smát se. Budete se těšit na čas strávený ve vaší vířivce.

Poradenství

Koupě vířivky či swim spa je obvykle záležitostí delšího rozhodování. Abychom vám rozhodnutí usnadnili, sepsali jsme pro vás odpovědi na otázky, které často dostáváme.

Design

Prohlédněte si luxusní designové doplňky v harmonickém prostředí vytvořeném ve spolupráci s designérkou Žanetou Radiměřskou. V únoru 2018 jsme pro vás otevřeli nový Ateliér Praha o rozloze 300m2.

Samočistící technologie

Vířivky Hydropool se vyznačují nejsnadnější údržbou na světe. Samočistící systém vyčistí 100 % objemu každých 15 minut. Návrh sezení a strategicky umístěné trysky vytvářejí souvislý proud vody, který tlačí všechny plovoucí nečistoty k vysokoprůtokovému skimmeru. Tento skimmer nejenže odstraní všechny nečistoty na povrchu, ale zároveň zlepšuje filtraci a zabraňuje nečistotám ucpání čerpadla a topení.

Dnové sání odstraní těžké nečistoty (např. písek nebo kamínky) a není tak třeba vířivku vysávat. Napomáhá také lepší distribuci chemie.

Tepelný štít HydroWise

Inovativní tepelný štít HydroWise vaši vířivku efektivně ochrání proti mrazu a udrží teplo uvnitř. Vířivky jsou navrženy tak, aby byly energeticky nejúspornější na světe a udržení vámi požadované teploty vás bude stát jen několik korun denně. Technologie využívána pro udržení tepla byla inspirována postupy NASA. Spočívá v unikátní tepelné izolační folii, která je umístěna mezi kabinetem a skořepinou, tato folie pak odráží teplo zpět do swim spa.

Design

Jedinečný design vířivek a swim spa nabízí nejvyšší uživatelský komfort. Speciálně tvarovaná skořepina se zesílenými stěnami zabraňuje stříkání vody po okolí. Nečekají vás žádné vyčnívající a nepohodlné schody.

Swim spa jsou uzpůsobeny tak, aby se v plavecké části nenacházela místa k sezení, která by znemožňovala maximální zážitek z plavání. Pro snadnější orientaci jsou na podlaze swim spa umístěny plavecké linky.

Vysoký komfort

Vířivky Hydropool vás překvapí výjimečným komfortem, který poskytují. Ergonomicky tvarované sedačky a lehátka jsou navržena pro úplnou podporu vašeho těla. Měkké a pohodlné vodní polštářky jemně podpírají hlavu a krk, zatímco široká pohodlná sedátka tvoří oporu pro tělo.

Samočistící vířivky disponují různě hlubokými sedačkami a pohodlnými lehátky, které tak dávají možnost vybrat si sezení přímo dle vašich představ.

K romantické koupeli bezesporu patří také sklenka dobrého vína či sektu. Zabudovaná nádoba na led na okraji vířivky ochladí váš oblíbený nápoj, zatím co vy si budete užívat ničím nerušený relax.

Úsporný provoz

Vířivky Hydropool jsou uzpůsobeny tak, aby byly co nejvíce energeticky úsporné. Nízkoenergetická čerpadla EverGren jsou navržena tak, aby generovala vysoký proud s nízkými energetickými nároky. Tato čerpadla jsou až o 26 % efektivnější než konkurenční. Čerpadla vytvoří za hodinu až 1,5 kw odpadního tepla, které je díky trojitému tepelnému štítu odráženo zpět do vířivky.

Společnost Hydrpool patří mezi celosvětovou špičku v energetické efektivitě a je jedno z prvních, která splnila přísné požadavky California Energy Commission.

Snadná údržba

Proč nestrávit více času relaxem a odpočinkem, namísto starostí o údržbu? Systém Ez Ultrapure je nejbezpečnější, nejjednodušší a nejefektivnější způsob, jak vodu ve vířivce udržet křišťálově čistou.

Vířivky udržované systémem Ultrapure jsou téměř bezúdržbové a stačí pouze malé množství chemikálií. K čištění se na místo chloru používá brom, který je účinnější ve vyšších teplotách a také v širším rozsahu pH. Systém automaticky generuje a uvolňuje brom do vody, čímž rychle zničí veškeré mikrobiologické kontaminující látky, jako jsou bakterie či řasy.

Samočistící systém
Tepelný štít
Napište nám!

Chcete znát cenu, možnosti financování či zaslat více referencí?
Nebo si domluvit návštěvu našeho showroomu?

Neváhejte nám položit jakýkoliv dotaz!

Copyright © 2019
Canadiana s.r.o.
Created by: Weboo Marketing and Technology
Hydropool spas s.r.o.