Servis a záruky


Společnost Hydropool stojí za každou svou vířivkou. V roce 1980 začala jako jedna z prvních vyrábět a prodávat vířivky a plavecké bazény swim spa.

Naším cílem je stát se absolutně nejlepším výrobcem v oboru. A proto svým zákazníkům chceme poskytnout co nejlepší záruky a také záruční i pozáruční servis.

Jsme otevřeni všem připomínkám a podnětům, které by mohly náš servis ještě zlepšit. Proto budeme rádi za jakoukoli zpětnou vazbu, kterou nám poskytnete buď telefonicky na 577 144 190  nebo mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Servis

U nás si můžete být jistí, že i po koupi vířivky se o vás postaráme! Každá nově zakoupená vířivka se registruje u výrobce Hydropool, čímž získáte originální záruku přímo od výrobce. 

Aby vám vířivka či swim spa sloužila co nejdéle zajišťujeme pravidelný záruční servis, který s vámi smluvně potvrdíme. Vířivku je vhodné 3krát do roka prohlédnout (zazimování, odzimování, příprava na léto). I po uplynutí záruční doby jsme pro vás kdykoli k dispozici a proto pro vás máme připravenou zvýhodněnou cenu na pozáruční servis. Veškeré vaše problémy, podněty či připomínky pečlivě evidujeme a snažíme se naše služby co nejvíce zlepšovat. Neváhejte nás kontaktovat!

Záruky

Naše vířivky jsou vyrobeny tak, aby vám sloužily řadu let, proto můžeme nabídnout jedny z nejdelších záruk v oboru. U našich výrobků garantujeme vysokou kvalitu materiálů a zpracování. S výjimkou běžného opotřebení budete moci vaši vířivku či swim spa užívat dlouhá léta bez jakýkoliv problémů.

Skelet - 10 let záruka

Záruka se vztahuje na sklolaminátovou strukturu vaší vířivky nebo swim spa proti vzniku prasklin, selhání v důsledku špatného zpracování nebo materiálu. Záruka je na 10 let a začíná prvotním nákupem spa od prodejce. Záruka se nevztahuje na škody způsobené zamrznutím, nesprávnou manipulací se spa, špatnou podporou nebo na jakoukoli činnost nebo produkt, který dle názoru Hydropoolu nebo prodejce způsobil poškození. Vlastník vířivky nebo swim spa uhradí, pokud je potřeba, přístup, demontáž a opětovnou montáž.

Povrch akrylátu - 5 let záruka

Záruka na akrylátový povrch se vztahuje na puchýřky, delaminaci a praskání. Záruka je na pět let a začíná prvotním nákupem spa od prodejce. Záruka se nevztahuje na poškození cizím tělesem, zamrznutí, špatnou chemickou údržbou, použití nepovoleného vybavení nebo na činnost, která dle Hydrpoolu nebo prodejce způsobila poškození. Hydropool dle situace povrch opraví nebo vymění. Vlastní vířivky nebo swim spa uhradí, pokud je potřeba, přístup, demontáž a opětovnou montáž.

Vybavení a rozvody - 3 roky záruka

Záruka se vztahuje na potrubí, trysky, armatury a technologii (čerpadlo, motor, spa pack). Na tyto komponenty je záruka 3 roky, vztahuje se na poškození špatným zpracováním nebo na vadu materiálu. Záruka se nevztahuje na škody způsobené nesprávným zapojením, zamrznutím, nevhodnou přepravou, špatnou úpravou vody nebo jiný faktor, který dle názoru Hydropoolu nebo prodejce způsobil poškození.

Záruka 1 rok

Tato záruka se vztahuje na ozonátor, blower, salt elektrody, kabinet a příslušenství, těsnění čerpadel, pojistky, prominátor, O-kroužky, termokryt, polštářky, světla, audio a dálkové ovládání. Uložení trysek, brominátor, polštářky, O-kroužky a světla se pouze vymění v rámci záruky. Hydropool nenese zodpovědnost za poškození nebo ztrátu jakéholiv vybavení připojeného do systému Hydropool. To zahrnuje MP3 přehrávače, audio/video zařízení, externí topení a další elektronické vybavení, zvedáky krytu apod.

38 let

zkušeností

Wellness

patentované programy

Záruka

přímo od výrobce

Kanadská

kvalita
Napište nám!

Chcete znát cenu, možnosti financování či zaslat více referencí?
Nebo si domluvit návštěvu našeho showroomu?

Neváhejte nám položit jakýkoliv dotaz!

Copyright © 2019
Canadiana s.r.o.
Created by: Weboo Marketing and Technology
Hydropool spas s.r.o.